Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Op weg naar Noord-Nederland 100% Circulair

We staan op dit moment met zijn allen voor een grote uitdaging, om deze Coronatijd goed door te komen en daarnaast om te bouwen aan een duurzame toekomst. Het is belangrijk om ook vooruit te blijven kijken. De drie Noordelijke provincies hebben - samen met vele anderen - de ambitie om de groenste regio van Nederland te worden: op weg naar 100% Circulair Noord-Nederland!


Economie gedeputeerden IJzebrand Rijzebol (Groningen), Sander de Rouwe (Fryslân) en Henk Brink (Drenthe):
“Het is belangrijk om beter om te gaan met onze grondstoffen en zo toe te werken naar een volledig circulaire economie, voor onszelf en voor onze kinderen. De uitdaging is groot, maar in het Noorden hebben we de kracht om dit op te pakken. Subsidie kan je ondersteunen om jouw circulaire ambities te versnellen en waar te maken! Laat je inspireren door de vele prachtige voorbeelden van bedrijven die de komende tijd voorbij zullen komen en die al laten zien dat het kan. We moeten het samen doen en dat kunnen we.”


Subsidie beschikbaar voor circulaire projecten

Wil jij (samen met andere ondernemers uit het mkb) circulair ondernemen en investeren in een duurzame toekomst? Bijvoorbeeld door een circulair product of nieuwe dienst te ontwerpen of te testen? Of jouw organisatie of businessmodel ‘groen’ te organiseren? Je kunt hiervoor vanaf 4 mei
VIA-subsidie aanvragen bij het SNN 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall