Subsidie aanvragen? Regel je online zaken op deze manier

Ben jij een ondernemer uit Noord-Nederland en wil je een subsidieaanvraag bij ons indienen? Of heb je een aanvraag bij ons lopen? Om jouw aanvraag zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen, hebben wij een aantal verbeteringen doorgevoerd binnen het eLoket. Benieuwd wat er is veranderd? Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet! 

Inloggen met eHerkenning


Wil je een aanvraag indienen of jouw aanvraag bekijken? Vanaf nu kun je óók bij het SNN inloggen met eHerkenning. Met eHerkenning kun je als ondernemer veilig inloggen om jouw online zaken met de overheid te regelen. Niet alleen bij het SNN, maar ook bij andere organisaties. Handig en gemakkelijk dus! Kijk voor meer informatie op www.eherkenning.nl.

Koppeling met het KvK Handelsregister

Ook is er een koppeling gemaakt met het KvK Handelsregister. Al jouw gegevens (KvK-nummer, naam onderneming etc.) worden automatisch ingevuld. Op deze manier hoef je niet meer zelf alle gegevens in te vullen, maar deze alleen te controleren.
 

Meekijken met jouw aanvraag

Krijg jij hulp van een subsidieadviseur bij een subsidieaanvraag? En dient de adviseur jouw aanvraag in? Regelmatig krijgen wij de vraag van ondernemers of het mogelijk is om daarbij mee te kijken. Goed nieuws! Vanaf nu is het mogelijk om mee te kijken met de aanvraag. We hebben hiervoor een rechtenstructuur ontwikkeld waarbij je zelf kunt aangeven in hoeverre je mee wilt lezen.

Vragen of tips?

Heb je nog vragen over bovenstaande? Of heb je zelf verbeterpunten die je graag met ons wilt delen? Laat het ons weten! Bel 050 5224 900 of stuur een mail naar info@snn.nl.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall