Subsidie-openstelling ‘(Verder) werken aan onderscheidend vermogen (EFRO)’ vanaf 1 december van start

Publicatie datum:
Leestijd: 1 minuut leestijd

Werken jullie aan nieuwe maatschappelijk-economische verdienmodellen waarmee Noord-Nederland een verschil kan maken? Doen jullie dit volgens een heldere visie en een systematische aanpak en zijn jullie toe aan een nieuwe stap in dit proces? Vraag dan deze subsidie aan.

Lamp illustreert idee

Voor wie is deze subsidie bedoeld?

Deze subsidie is in het bijzonder, maar niet uitsluitend, bedoeld voor samenwerkende partijen (consortia) die al samenwerken aan nieuwe verdienmodellen, nieuw onderscheidend vermogen en hiervoor al eerder ondersteuning vanuit het EFRO-Programma hebben ontvangen (vanuit de Open Innovatie Call of REACT EU Benutten Kansen RIS3 Transities). 

Waarvoor kun je subsidie krijgen?

Je kunt subsidie krijgen voor een vervolgtraject van eerdere projecten/ideeën voor het samenwerken aan nieuwe verdienmodellen en nieuw onderscheidend vermogen. Met de nadruk op het hebben van een toekomstvisie, onderscheidend vermogen in en voor Noord-Nederland. We zoeken initiatieven die volgens een gerichte visie met een heldere aanpak werken aan een plan. Daarnaast is het van belang dat er een evaluatie van de vorige fase (zicht op de leereffecten) is gedaan.

Benieuwd naar alle informatie?

Meer weten over de subsidie? Kijk dan op de subsidiepagina

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vul het formulier in om je aan te melden. Je ontvangt een e-mail om je aanmelding te bevestigen. We versturen de SNN Nieuwsbrief twee keer per maand.