Subsidie Valorisatie 2023 aanvragen? Lever jouw projectvoorstel in 2 pagina’s in!

Publicatie datum:
Leestijd:
1 minuut leestijd

Onderneem en innoveer jij met het oog op de toekomst? En werk jij (samen) aan een idee, project of oplossing die de komende jaren hét verschil gaat maken voor een circulair, duurzaam, digitaal en gezond Noord-Nederland? Goed nieuws!

drie mensen overleggen met tablet

De subsidie Valorisatie 2023 is beschikbaar! Valorisatie is het ontwikkelen, testen en demonstreren van een nieuw product, proces of dienst. Wil jij voor jouw project Valorisatie subsidie aanvragen? Dan is het inleveren van een projectvoorstel in 2 pagina’s een verplichte voorwaarde. Dit projectvoorstel bestaat uit 2 pagina's en lever je voorafgaand aan je subsidieaanvraag in. In deze 2 pagina’s omschrijf je kort en krachtig jouw idee, oplossing, innovatie of (samenwerkings)project waarvoor je subsidie wilt aanvragen. 

Wij helpen met jouw innovatieve idee 

Het projectvoorstel maakt het mogelijk voor de drie noordelijke provincies en en hun eerstelijnsorganisaties om subsidieaanvragers al in een vroeg stadium te kunnen helpen om jouw/jullie innovatieve idee te toetsen op kansrijkheid. Deze reflectie biedt jou als aanvrager de mogelijkheid om jouw projectplan daar waar nodig bij te stellen. Daarnaast stelt het de provincies en hun eerstelijnsorganisaties in de gelegenheid om je uit te dagen om verbindingen te leggen met andere bedrijven, kennispartners of netwerkorganisaties uit de regio. Hiermee kan de economische en maatschappelijke impact vergroot worden.

Wacht niet te lang met het inleveren van jouw projectvoorstel 

Houd rekening met onze reactie termijn van 3 weken. Wil jij de subsidie Valorisatie voor kleine projecten (van €100.000 tot €350.000) aanvragen? Dien jouw projectvoorstel uiterlijk 1 september 2023 12.00 uur in om voor deze subsidieronde in aanmerking te komen. Voor de subsidie Valorisatie 2023 voor middelgrote projecten (van €350.000 tot €800.000) is dit ook een verplichte stap. Deze subsidie kun je aanvragen vanaf 9 oktober. Het projectvoorstel hiervoor kun je alvast inleveren.  

Meer weten over het projectvoorstel in 2 pagina’s? 

Op de webpagina over het projectvoorstel in 2 pagina’s vind je alle informatie en het format projectvoorstel. Ook lees je hoe je jouw projectvoorstel kunt inleveren.