Subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen - € 10.000 open per 10 januari

Op 10 januari 2022 gaat de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen - € 10.000 weer open. Staat jouw woning in het postcodegebied waar de waardedalingsregeling geldt, inclusief de postcodes 9679, 9681 en 9682? En is jouw woning geen onderdeel van het versterkingsprogramma van Nationaal Coördinator Groningen? Dan kun je op maandag 10 januari vanaf 9 uur ’s ochtends een aanvraag indienen.

Het ministerie van BZK stelt deze subsidie beschikbaar om achterstallig onderhoud te verrichten en jouw woning te verduurzamen en te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld met energiebesparende maatregelen. Je kunt er ook een schilder van betalen, je huis verbouwen of er een nieuwe keuken van kopen.
 

Wat heb je nodig?

Kom je in aanmerking voor deze subsidie? Dan kun je bij het SNN een subsidieaanvraag doen. Hiervoor heb je het volgende nodig:

  • Een prijsopgave, kostenoverzicht of factuur van je plannen;
  • Een werkende DigiD;
  • Je bankpas of een kopie van je bankafschrift.

Belangrijk is dat een factuur niet ouder mag zijn dan 6 november 2020. En dat kosten voor inboedel of tuinonderhoud niet voor subsidie in aanmerking komen.
 

Hoe vraag ik deze subsidie aan?

Ga naar www.snn.nl/vvg10000 voor alle informatie en antwoorden op veel gestelde vragen. Je kunt de subsidie dus vanaf 10 januari 2022 vanaf 9.00 uur aanvragen. Je kunt ook een schriftelijke aanvraag doen. Neem hiervoor contact op met Team Duurzaamheid via 050 - 52 24 924. Of stuur een e-mail naar vvg@snn.nl.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall