Subsidie voor haalbaarheidsonderzoek van jouw innovatieve idee!

Heb jij een innovatief idee dat nieuw is voor de wereld? Wil jij als mkb’er eerst onderzoeken of het project haalbaar is, voordat je aan de slag gaat met de ontwikkeling van dit nieuwe product, dienst op procedé? Je kunt de subsidie MIT Haalbaarheid vanaf 20 april 2021 om 09.00 uur aanvragen.

Een groene oase die stroom opslaat. Het kan!

Chiwen ging je voor. Zij vroegen de subsidie aan om te onderzoeken of het technisch en economisch mogelijk is een zoutwaterbatterij voor particulieren te ontwikkelen. Een zoutwaterbatterij, met zoutwaterplanten in een decoratieve bak die niet misstaat in huizen, kantoren, restaurants of de tuin. Toen de haalbaarheid was aangetoond ontwikkelde Chiwen een prototype dat nu in de testfase zit. “Het werkt maar we zijn er nog niet. Uiteindelijk willen we een batterij ontwikkelen die het voor particulieren mogelijk maakt om veilig zoveel energie op te slaan dat ze niet meer afhankelijk zijn van stroomleveranciers. En die geen doorn in het oog is”, aldus directeur Astone Shi van Chiwen. 

Complete aanvragen hebben voorrang

De ervaring leert dat de MIT Haalbaarheid een populaire subsidie is. De kans bestaat dan ook dat er op 20 april meer aanvragen worden ingediend, dan er budget is. In dat geval zal een notaris de volgorde bepalen doormiddel van een loting. Aanvragen die in één keer compleet zijn aangeleverd hebben voorrang bij de verdeling van de subsidie! Je aanvraag is compleet als alle gevraagde documenten bij de aanvraag zijn toegevoegd én deze correct en volledig zijn ingevuld en ondertekend. Check je aanvraag dus goed, voordat je hem indient!

Kom je er niet uit?

Kijk eens op de pagina met alle veelgestelde vragen over de MIT Haalbaarheid 2021. Misschien vind je hier al antwoord op jouw vraag. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via bedrijvenregelingen@snn.nl of bel 050 5224 915.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall