Subsidieplafond bereikt subsidie Verduurzaming & Verbetering Groningen €10.000

Op maandagavond 10 januari 2022 is het subsidieplafond bereikt voor de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen 10.000. Het is vanaf nu niet meer mogelijk om deze subsidie aan te vragen. Het eloket/inlogsysteem is gesloten en wij nemen geen aanvragen meer in ontvangst. Kijk hier voor antwoorden op de veelgestelde vragen. 

Het doel van de subsidieregeling is om een kwaliteitsimpuls te geven aan de woningen in het aardbevingsgebied. Hiervoor is 300 miljoen euro beschikbaar gesteld uit de bestuurlijke afspraken tussen de rijksoverheid, de gemeenten Eemsdelta, Groningen, Midden-Groningen, Oldambt en Het Hogeland en de Provincie Groningen. Alle aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Deze subsidie wordt mogelijk gemaakt en is opgesteld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). Dat betekent dat zij de beleids- en inhoudelijke keuzes met betrekking tot deze subsidie hebben gemaakt (het waarom, hoe en wat). Het SNN voert deze subsidie in opdracht van het ministerie uit en zorgt ervoor dat het geld bij de mensen terecht komt.
 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall