Kabinet trekt 250 miljoen extra uit voor subsidieregeling Groningen. Lees hier het hele nieuwsbericht.

Geplaatst op 14 januari 2022

Heb je vragen over de subsidie Verduurzaming & Verbetering Groningen €10.000? Bekijk onze actuele en veelgestelde vragen.

Geplaatst op 14 januari 2022
 

Waarschuwing voor oplichters rondom subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen € 10.000

De gemeente Eemsdelta waarschuwt inwoners voor personen die (tegen betaling) hulp aanbieden bij het aanvragen van subsidies of offertes voor het verbeteren van de woning. Ze misleiden de aanvragers door te zeggen dat ze van de gemeente of Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) zijn, terwijl dat niet zo is. Dat schrijft de NOS. Ook in gemeente Midden-Groningen zijn meldingen bij de politie binnengekomen. 

De subsidie Verbetering en Verduurzaming Groningen € 10.000 is vanaf 10 januari bij ons aan te vragen. Op onze website vind je alle informatie over deze subsidie en over het aanvraagproces. Ook vind je hier een rubriek Veelgestelde Vragen die je kan helpen met het invullen van je aanvraag. Bovendien zijn we altijd bereikbaar voor vragen en hulp. Maar wij zullen je nooit uit onszelf persoonlijk of telefonisch benaderen om tegen betaling hulp aan te bieden bij je aanvraag.

Het volledige nieuwsbericht 'Eemsdelta waarschuwt voor voor oplichters bij aanvragen 10.000 euro subsidie' van de NOS vind je hier

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall