Let op; heb je financiële vragen over deze lening? Neem dan contact op met SVn. Zij kunnen je alles vertellen over looptijden, rentes en andere financiële zaken. Je kunt ze bereiken via 088-2539400 of door te kijken op www.svn.nl

Starterslening gemeente Het Hogeland 2022 aanvragen?

Aanvragen mogelijk t/m 14 november 2032

Je wilt een 'Gemeentelijke leningen Het Hogeland - Starterslening' aanvragen bij het SNN. Op deze pagina vind je alle benodigde informatie voor je aanvraag. 

Stappenplan

  1. Ga naar het eLoket via de knop "aanvragen" hieronder, en log in met je DigiD. Log je voor de eerste keer bij het SNN in? Dan moet je een aantal gegevens invullen om een account aan te maken. Je krijgt een e-mail om je account te activeren.
  2. Vul in de volgende schermen de benodigde informatie in.
  3. Aanvraag ingediend? Je ontvangt meteen een ontvangstbevestiging. Via je account kan je de behandeling van de aanvraag volgen.

Wat heb je nodig voor jouw aanvraag?

Voor jouw aanvraag van de Gemeentelijk leningen Het Hogeland - Starterslening heb je het volgende nodig:

  • Een werkende DigiD; 
  • Een werkend account voor het eLoket van het SNN;
    Heb je al eerder een account voor het eLoket van het SNN aangemaakt? Controleer voor de zekerheid of jouw emailadres nog hetzelfde/juist is.

Kom je er niet helemaal uit?

Heb je financiële vragen? 
Het SVn toetst alle financiële documenten en verstrekt daarna de lening. Neem bij financiële vragen daarom contact op met het SVN. Het SVn is op werkdagen te bereiken van 10.00 - 16.00 uur. 

(088) 253 9400

Heb je algemene vragen over de regeling?
Het SNN controleert bij deze lening alleen of je een aanvraag indient voor de juiste gemeente. Als dit het geval is dan sturen wij je een toewijzingsbrief. Neem bij algemene vragen contact op met het SNN. Het SNN is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:00 uur. 

leningen@snn.nl   (050) 5224 924

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall