Gemeentelijke leningen Het Hogeland - Starterslening

Locatie:
Groningen
Resterend budget
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 31 december 2024

Ben jij starter en heb jij jouw droomhuis gevonden in de gemeente Het Hogeland? Vraag deze aanvullende lening aan voor het verschil tussen de prijs van jouw eerste woning en je hypotheekbedrag.

Starterslening gemeente Het Hogeland 2022 aanvragen?

Je wilt een 'Gemeentelijke leningen Het Hogeland - Starterslening' aanvragen bij het SNN. Op deze pagina vind je alle benodigde informatie voor je aanvraag. 

Stappenplan aanvraag indienen

  1. 1: Ga naar het eLoket via de knop "aanvragen" hieronder, en log in met je DigiD. Log je voor de eerste keer bij het SNN in? Dan moet je een aantal gegevens invullen om een account aan te maken. Je krijgt een e-mail om je account te activeren.
  2. 2: Vul in de volgende schermen de benodigde informatie in.
  3. 3: Aanvraag ingediend? Je ontvangt meteen een ontvangstbevestiging. Via je account kan je de behandeling van de aanvraag volgen.

Niet gevonden wat je zocht?

Misschien zijn deze subsidies wat voor jou.

Starterslening gemeente Noardeast-Fryslân 2021

Open
Locatie:
Friesland
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 31 december 2024

Ben jij starter en heb jij jouw droomhuis gevonden in de gemeente Noardeast-Fryslân? Vraag deze aanvullende lening aan voor het verschil tussen de prijs van jouw eerste woning en je hypotheekbedrag.

Starterslening gemeente Midden-Groningen 2019

Open
Locatie:
Groningen
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 31 december 2024

Ben jij starter en heb jij jouw droomhuis gevonden in de gemeente Midden-Groningen? Vraag deze aanvullende lening aan voor het verschil tussen de prijs van jouw eerste woning en je hypotheekbedrag.