Loket Leefbaarheid Nationaal Programma Groningen

Locatie:
Groningen
Maximaal bedrag € 10.000
Resterend budget
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 1 september 2029

Vergroot jouw initiatief de leefbaarheid van een buurt, dorp of gemeente in het aardbevingsgebied? Vraag deze subsidie aan.

Subsidie Loket Leefbaarheid Nationaal Programma Groningen Aangevraagd bij het SNN – En Nu?

Nu je subsidie hebt aangevraagd wil je natuurlijk weten hoe het verder gaat. Kijk daarvoor op jouw persoonlijke account of bekijk de verschillende fases van het subsidietraject.

Beoordeling van de aanvraag 

Je hebt een subsidieaanvraag ingediend bij het SNN. Wij controleren of jouw aanvraag compleet is. Bij ontbrekende informatie neemt het SNN contact met je op.

Is de aanvraag compleet? Dan wordt je project voorgelegd aan een onafhankelijke commissie die beoordeeld of je aan de voorwaarden voldoet. Deze beoordeling vindt elke maand plaats. Indien je aanvraag positief wordt beoordeeld ontvang je de toekenning per mail.  

Heb je besloten om toch geen gebruik te maken van de subsidie? Via je account kun je je aanvraag intrekken. 

Akkoord op aanvraag

Je hebt een akkoord gekregen op de subsidieaanvraag (verleningsbeschikking). Binnen vier weken na afronding van de activiteit moeten de werkzaamheden zijn uitgevoerd. 

Vindt er tussendoor een wijziging plaats? Dan kun je dit aan ons doorgeven via je account.

Vaststelling

De werkzaamheden moeten binnen vier weken na afronding van de activiteit zijn uitgevoerd. Via je account kan je je project gereedmelden.  

Niet gevonden wat je zocht?

Misschien zijn deze subsidies wat voor jou.

Provinciale LEADER Drenthe

Open
Locatie:
Drenthe
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 31 oktober 2024

Draagt jouw project bij aan het versterken en ontwikkelen van een toekomstbestendige leefomgeving en een sterk sociaaleconomisch platteland in Oost-Drenthe of West-Drenthe? Vraag als inwoner of bedrijf subsidie aan voor jouw project.