Starterslening gemeente Noardeast-Fryslân 2021

Locatie:
Friesland
Resterend budget
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 31 december 2024

Ben jij starter en heb jij jouw droomhuis gevonden in de gemeente Noardeast-Fryslân? Vraag deze aanvullende lening aan voor het verschil tussen de prijs van jouw eerste woning en je hypotheekbedrag.

Starterslening gemeente Noardeast-Fryslân 2021 aanvragen

Je wilt een 'Starterslening gemeente Noardeast-Fryslan 2021' aanvragen bij het SNN. De Starterslening is een gemeentelijke aanvulling op de allereerste hypotheek. Met de Starterslening leen je het verschil tussen de prijs van het huis en het bedrag dat je bij de bank kunt lenen

Stappenplan aanvraag indienen

  1. 1: Stap 1: Via de knop 'Aanvraag starten' start je met de aanvraag. Vanuit je persoonlijke account volg je de behandeling van de aanvraag

Niet gevonden wat je zocht?

Misschien zijn deze subsidies wat voor jou.

Gemeentelijke leningen Het Hogeland - Starterslening

Open
Locatie:
Groningen
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 31 december 2024

Ben jij starter en heb jij jouw droomhuis gevonden in de gemeente Het Hogeland? Vraag deze aanvullende lening aan voor het verschil tussen de prijs van jouw eerste woning en je hypotheekbedrag.

Starterslening gemeente Midden-Groningen 2019

Open
Locatie:
Groningen
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 31 december 2024

Ben jij starter en heb jij jouw droomhuis gevonden in de gemeente Midden-Groningen? Vraag deze aanvullende lening aan voor het verschil tussen de prijs van jouw eerste woning en je hypotheekbedrag.