Proeftuinen in Noord-Nederland

Publicatie datum:
Leestijd: 1 minuut leestijd

Ben je benieuwd welke proeftuinen er in Noord-Nederland zijn? En bij welke proeftuinen jij terecht kunt? 

Proeftuinen hebben waardevolle kennis, kunde en faciliteiten beschikbaar om jou als ondernemer verder te helpen met de ontwikkeling van jouw vernieuwende idee of innovatie. Samenwerking met een proeftuin kan je dus veel opleveren!

Bekijk hier de proeftuinen die jou kunnen ondersteunen bij het testen van jouw ideeën en innovaties op het gebied van circulair ondernemen, duurzame energie, digitalisering of positieve gezondheid. Bij elk thema is een overzicht van proeftuinen per provincie te vinden onder de knop 'Lees meer'.

Ben jij bezig met circulair ondernemen?

Klik op 'Lees' meer voor een overzicht van proeftuinen die jou kunnen ondersteunen in het testen van jouw ideeën en innovaties op het gebied van circulair ondernemen. 

Ben jij bezig met duurzame energie?

Klik op 'Lees meer' voor een overzicht van proeftuinen die jou kunnen ondersteunen in het testen van jouw ideeën en innovaties op het gebied van duurzame energie.

Ben jij bezig met digitalisering?

Klik op 'Lees meer' voor een overzicht van proeftuinen die jou kunnen ondersteunen in het testen van jouw ideeën en innovaties op het gebied van digitalisering.

Ben jij bezig met positieve gezondheid?

Klik op 'Lees meer' voor een overzicht van proeftuinen die jou kunnen ondersteunen in het testen van jouw ideeën en innovaties op het gebied van positieve gezondheid.

vrouw met ipad

Heb je hulp nodig bij het vinden van een proeftuin?

Het brede netwerk van de eerstelijnsorganisaties helpt je om een connectie met de juiste proeftuin tot stand te brengen. Dit zijn de volgende door de provincies aangewezen/aangestelde organisaties: Grobusiness (Groningen), Ik Ben Drents Ondernemer (Drenthe), en Ynbusiness (Fryslan).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vul het formulier in om je aan te melden. Je ontvangt een e-mail om je aanmelding te bevestigen. We versturen de SNN Nieuwsbrief twee keer per maand.