Meld jouw project aan voor de Regiostars Awards

Publicatie datum:
Leestijd:
1 minuut leestijd

Heb je een subsidie ontvangen vanuit het EFRO of het JTF? Dan kun je jouw project aanmelden voor de REGIOSTARS Awards. De REGIOSTARS Awards vragen aandacht voor de beste subsidieprojecten van het Cohesiebeleid door jaarlijks prijzen uit te reiken. Aanmelden kan tot 31 mei 2023.

Wat zijn de Regiostars Awards?

De Regiostars Awards is een jaarlijkse wedstrijd, georganiseerd door de Europese Commissie. Met de awards worden innovatieve projecten in de kijker gezet, die inspirerend kunnen zijn voor andere Europese regio's. Het publiek krijgt de kans om te stemmen voor de publieksprijs en de expertjury kiest de winnaars van zes verschillende categorieën. Deze zijn:

  1. Een concurrerend en slim Europa;
  2. Een groen Europa;
  3. Een verbonden Europa;
  4. Een sociaal en inclusief Europa;
  5. Een Europa dichter bij de burgers;
  6. Het Europese jaar van vaardigheden 2023;

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

De publieksprijs en de juryprijzen worden op 16 november 2023 bekendgemaakt in Ostrava, Tsjechië. De winnaars van de zes categorieën ontvangen ieder van de Europese Commissie een lokale promotiecampagne om aandacht te vragen voor het winnende project.  

 

Kijk voor meer informatie op de website van Europa Decentraal.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vul het formulier in om je aan te melden. Je ontvangt een e-mail om je aanmelding te bevestigen. We versturen de SNN Nieuwsbrief twee keer per maand.