Subsidie Batch 1588 Versterkingsopgave Groningen aangevraagd en nu?

Aanvragen mogelijk t/m 01 augustus 2024

Wachtend op een reactie, verleningsbeschikking of uitbetaling? Bekijk de status op jouw persoonlijke account. Hier lees je wat er met jouw aanvraag gebeurt.

Fases van het subsidietraject

Het SNN controleert of jouw aanvraag compleet is en aan de voorwaarden voldoet. We nemen contact met je op als we meer informatie van je nodig hebben. Is je aanvraag compleet dan ontvang je binnen 13 weken per e-mail bericht. Als je subsidieaanvraag is goedgekeurd wordt het bedrag binnen 15 werkdagen op je rekening gestort.

Heb je besloten om toch geen gebruik te maken van de subsidie? Via je persoonlijke account kun je de aanvraag intrekken.

Het subsidiebedrag betreft jouw bouwdepot (bouwbudget). Via het eLoket-dossier ga je naar de brief (of brieven) met betrekking tot jouw verleningsbeschikking/herziening.

Nu kun je een voorschotverzoek doen. Dit doe je via het eLoket. Je moet hierbij de factuur of meerdere facturen toevoegen. Blijkt 1 van de facturen incompleet? Dan kunnen wij de overige facturen in het voorschotverzoek niet alvast uitkeren. Wij stellen dan de vraag via het eLoket. Je krijgt dan 2 weken de tijd om te reageren. Je kunt maar 1 voorschotverzoek per keer indienen via het eLoket. Pas wanneer je verzoek is goedgekeurd, kun je een nieuw voorschotverzoek indienen.

Het is mogelijk dat je een factuur al hebt betaald (voorgeschoten). In dit geval kun je de betaalbewijzen en een kopie van je bankpas toevoegen aan het voorschotverzoek. Wij betalen dan die kosten aan jou terug.

Wij behandelen de voorschotverzoeken met voorrang. Alle verzoeken die voor woensdag binnen zijn, worden op woensdag verwerkt bij het SNN. Op donderdag/vrijdag krijgt je dan een bericht via het eLoket over jouw voorschotverzoek. Het streven is om de donderdag/vrijdag daarop (dus een week later) de betaling te laten plaatsvinden. Onder voorbehoud van eventuele feestdagen.
Gelieve te communiceren naar de opdrachtnemers/leveranciers dat wij een betalingstermijn van 15 werkdagen hanteren. Dit om geen verkeerde verwachtingen te creëren bij de opdrachtnemers/leveranciers.

Nadat de subsidie verleend is heb je 13 weken om de werkzaamheden uit te voeren. De gemeente controleert of alles is uitgevoerd conform afspraak. U kunt hierover contact opnemen met uw gemeente.

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall