Duurzaamheidssubsidie voor starters – gemeente De Wolden

Locatie:
Drenthe
Maximaal bedrag € 5.000,-
Resterend budget
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 31 december 2026

Ben jij startende woningeigenaar in de gemeente de Wolden? En wil jij je woning verduurzamen? Vraag deze duurzaamheidssubsidie voor starters aan.

Subsidie Batch 1588 Versterkingsopgave Groningen Aangevraagd bij het SNN – En Nu?

Hier lees je wat er met jouw aanvraag gebeurt of ga direct naar jouw persoonlijke account om je aanvraag te bekijken. 

Beoordeling van de aanvraag 

Het SNN controleert of jouw aanvraag compleet is en aan de voorwaarden van de subsidie voldoet. We nemen contact met je op als wij meer informatie van je nodig hebben.

Is je aanvraag compleet? Dan ontvang je binnen 8 weken een bericht per e-mail. Als je subsidieaanvraag is goedgekeurd wordt het bedrag binnen 15 werkdagen op je rekening gestort.

Heb je besloten om toch geen gebruik te maken van de subsidie? Via je persoonlijke account kun je de aanvraag intrekken.

Akkoord op aanvraag

Als je aanvraag is goedgekeurd ontvang je van ons een beschikking. Dit is de brief met het besluit op je aanvraag. De subsidie wordt binnen 15 werkdagen op je rekening gestort.

Niet gevonden wat je zocht?

Misschien zijn deze subsidies wat voor jou.

Gemeentelijke leningen Het Hogeland - Starterslening

Open
Locatie:
Groningen
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 31 december 2024

Ben jij starter en heb jij jouw droomhuis gevonden in de gemeente Het Hogeland? Vraag deze aanvullende lening aan voor het verschil tussen de prijs van jouw eerste woning en je hypotheekbedrag.

Starterslening gemeente Noardeast-Fryslân 2021

Open
Locatie:
Friesland
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 31 december 2024

Ben jij starter en heb jij jouw droomhuis gevonden in de gemeente Noardeast-Fryslân? Vraag deze aanvullende lening aan voor het verschil tussen de prijs van jouw eerste woning en je hypotheekbedrag.

Starterslening gemeente Midden-Groningen 2019

Open
Locatie:
Groningen
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 31 december 2024

Ben jij starter en heb jij jouw droomhuis gevonden in de gemeente Midden-Groningen? Vraag deze aanvullende lening aan voor het verschil tussen de prijs van jouw eerste woning en je hypotheekbedrag.