Subsidie Valorisatie: het hele jaar (2024) beschikbaar!

Publicatie datum:
Leestijd:
1 minuut leestijd

Onderneem en innoveer jij met het oog op de toekomst? En werk jij (samen) aan een idee, project of oplossing die de komende jaren hét verschil gaat maken voor een circulair, duurzaam, digitaal en gezond Noord-Nederland? Goed nieuws!

De subsidie Valorisatie (vanuit het Europese JTF- en EFRO-fonds) is heel 2024 beschikbaar! Valorisatie is het ontwikkelen, testen en demonstreren van een nieuw product, proces of dienst. Met de subsidie Valorisatie dagen we partijen uit om met innovatieve ideeën en oplossingen te komen. Hierbij maken ze gebruik van beschikbare kennis en kunde, van andere bedrijven, innovatiehubs of kennisinstellingen. Dat is namelijk waar het bij valorisatie om draait. 

Subsidie Valorisatie voor middelgrote projecten verlengd

De call Valorisatie voor middelgrote valorisatie projecten (van €350.000 tot €800.000) was nu al beschikbaar. En deze subsidie kun je nu blijven aanvragen tot en met 31 januari 2025.

Vanaf 11 juni: Subsidie MIT R&D Samenwerking voor kleinere valorisatieprojecten

De tender MIT R&D Samenwerking voor kleinere valorisatieprojecten (tot €350.000) is beschikbaar van 11 juni tot 17 september 2024. 

Vanaf september 2024: subsidie Valorisatie voor kleine projecten

Aansluitend op de MIT R&D Samenwerking volgt een openstelling van de subsidie Valorisatie voor kleinere valorisatieprojecten vanuit het Europese EFRO fonds (tot €350.000) in september 2024.

Ben je nog niet zover?

Ben je nog niet toe aan het ontwikkelen, testen en demonstreren van een nieuw product, proces of dienst? Maar vooral nog in de fase van het toetsen van de haalbaarheid van jouw idee of project? Denk dan eens aan de subsidie MIT Haalbaarheid, die op 9 april as opengaat. 

Subsidie Valorisatie aanvragen? Lever jouw projectvoorstel in 2 pagina’s in. 

Wil jij de subsidie Valorisatie aanvragen? Dan is het inleveren van een projectvoorstel in 2 pagina’s een verplichte voorwaarde. Dit projectvoorstel bestaat uit 2 pagina's en lever je voorafgaand aan je subsidieaanvraag in. In deze 2 pagina’s omschrijf je kort en krachtig jouw idee, oplossing, innovatie of (samenwerkings)project waarvoor je subsidie wilt aanvragen.  

Met het projectvoorstel bieden de drie noordelijke provincies jou als subsidieaanvrager al in een vroeg stadium hulp aan om jouw innovatieve idee te toetsen op kansrijkheid. Op basis van de reflectie die je krijgt kun je je projectplan daar waar nodig bijstellen en/of verrijken. Houd rekening met de reactietermijn vanuit de provincies van 4 weken.
 

Meer weten over het projectvoorstel in 2 pagina's? 

Op de webpagina over het projectvoorstel in 2 pagina’s vind je alle informatie en het format projectvoorstel. Ook lees je hoe je jouw projectvoorstel kunt inleveren. 

Meer weten over bovenstaande subsidies? 

Kijk dan op de pagina's:

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vul het formulier in om je aan te melden. Je ontvangt een e-mail om je aanmelding te bevestigen. We versturen de SNN Nieuwsbrief twee keer per maand.