Gemeentelijke leningen Het Hogeland - Starterslening aangevraagd?

Aanvragen mogelijk t/m 14 november 2032

Hier lees je wat er met jouw aanvraag gebeurt of ga direct naar jouw persoonlijke account om je aanvraag te bekijken. 

Wachtend op verlening (toewijzingsbrief)

Het SNN controleert je aanvraag. Bij een positieve beoordeling ontvang je van ons een toewijzingsbrief. Hiermee kan je je aanvraag verder afronden bij het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn).

Het SVn doet een kredietwaardigheidstoets door je meegestuurde financiële documenten te controleren. Is je kredietwaardigheidstoets positief? Dan ontvang je een offerte voor het aangaan van de lening. Deze onderteken je en stuur je terug naar het SVn. Het SVn geeft een akkoord op je aanvraag door aan het SNN.

Lopend

Bij een positieve beoordeling ontvang je van ons een toewijzingsbrief. Hiermee kan je je aanvraag verder afronden bij het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn).

Het SVn doet een kredietwaardigheidstoets door je meegestuurde financiële documenten te controleren. Is je kredietwaardigheidstoets positief? Dan ontvang je een offerte voor het aangaan van de lening.

Vaststelling

De declaratie gaat via het SVn. Zodra deze is afgerond geeft SVn dit door aan het SNN.

Nieuws

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall