Subsidieregeling Versterkingsopgave Zandplatenbuurt Zuid Delfzijl

Locatie:
Groningen
Resterend budget
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 14 december 2026

Ben jij woningeigenaar binnen de versterkingsopgave van de Zandplatenbuurt Zuid in Delfzijl? Vraag deze subsidie aan.

Subsidie Versterkingsopgave Zandplatenbuurt Zuid Delfzijl Aangevraagd bij het SNN – En Nu?

Wachtend op een reactie, verleningsbeschikking of uitbetaling? Bekijk de status op jouw persoonlijke account. Hier lees je wat er met jouw aanvraag gebeurt.

Beoordeling van de aanvraag

Het SNN controleert of jouw aanvraag compleet is en aan de voorwaarden voldoet. We nemen contact met je op als we meer informatie van je nodig hebben. Is je aanvraag compleet dan ontvang je binnen 13 weken per e-mail bericht.

Heb je besloten om toch geen gebruik te maken van de subsidie? Via je persoonlijke account kun je de aanvraag intrekken.

Goedkeuring van aanvraag

Het bedrag van je subsidie is vastgesteld als een bouwdepot. De werd bepaald bij de verlening.

Nu kun je een voorschotverzoek doen. Dit doe je via het eLoket. Je moet hierbij de factuur/facturen toevoegen. Je kunt maar 1 voorschotverzoek per keer doen. Pas wanneer je verzoek is goedgekeurd, kun je een nieuw voorschotverzoek indienen.

Het is mogelijk dat je een factuur al geheel of gedeeltelijk hebt betaald. In dit geval kun je de betaalbewijzen en een kopie van je bankpas toevoegen aan het voorschotverzoek. Wij betalen dan die kosten jou terug. Wanneer het een deelbetaling betreft betalen wij ook de uitvoerder voor het resterende deel.

Wij behandelen voorschotverzoeken met voorrang. Alle verzoeken die voor woensdag binnen zijn, worden op woensdag aangeboden aan bank. Op donderdag krijgt je dan een bericht. De vrijdag er op (dus een week later) staat het geld op rekening van jou of de uitvoerder.

Je kunt meerdere facturen tegelijk indienen in 1 voorschotverzoek. Blijkt 1 van deze facturen incompleet? Dan kunnen wij de overige facturen in het voorschotverzoek niet alvast uitkeren. Wij stellen dan de vraag via eLoket. Je krijgt dan 2 weken de tijd om te reageren.

Vaststelling 

Nadat de subsidie verleend is heb je 13 weken om de werkzaamheden uit te voeren. De gemeente controleert of alles is uitgevoerd conform afspraak. U kunt hierover contact opnemen met uw gemeente.

Niet gevonden wat je zocht?

Misschien zijn deze subsidies wat voor jou.

Subsidie fundering Woltersum - Onderzoek Funderingen

Open
Locatie:
Groningen
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 31 december 2025

Ben jij woningeigenaar in Woltersum? En moet je woning versterkt worden? Vraag deze subsidie aan voor onderzoek naar de kwaliteit van de fundering van je woning.

Subsidie Fonds Kwaliteitsimpuls Overschild Midden-Groningen 2019

Open
Locatie:
Groningen
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 1 oktober 2024

Ben jij woningeigenaar in Overschild? En val je binnen Batch 1.467, Batch 1.588 of de restgroep? Vraag deze subsidie aan om je woning te verbeteren, verduurzamen en levensloopbestendig te maken.

Subsidie Blok B

Open
Locatie:
Groningen
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 15 november 2026

Heb jij van jouw gemeente een brief ontvangen dat je woning binnen Blok B valt? Vraag deze subsidie aan.

Stimuleringslening gemeente Noardeast-Fryslân 2021

Open
Locatie:
Friesland
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 31 december 2024

Ben jij woningeigenaar in de gemeente Noardeast-Fryslân? En heb je een woning met overwaarde? Vraag deze aanvullende lening aan om je woning duurzamer en levensloopbestendig te maken.

Stimuleringslening gemeente Midden-Groningen 2019

Open
Locatie:
Groningen
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 31 december 2024

Ben jij woningeigenaar in de gemeente Midden-Groningen? En heb je een woning met overwaarde? Vraag deze aanvullende lening aan om je woning duurzamer en levensloopbestendig te maken.

blok A op norm

Open
Locatie:
Groningen
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 15 november 2026

Heb je van Nationaal Coördinator Groningen (NCG) een brief ontvangen dat je woning binnen Blok A valt? Vraag deze subsidie aan.

Batch 1588 Versterkingsopgave Groningen

Open
Locatie:
Groningen
Status:
Aanvragen mogelijk t/m 1 augustus 2024

Heb jij een versterkingsadvies waaruit blijkt dat jouw woning binnen Batch 1588 valt? Vraag Batch 1588 aan.