Meld jouw project aan voor de Regiostars Awards

Heb je een subsidie ontvangen vanuit het EFRO of het JTF? Dan kun je jouw project aanmelden voor de...
Wij hebben geen burgerservicenummers nodig. Staan deze in de gevraagde documenten? Let op privacy en verwijder de burgerservicenummers of scherm ze af voordat je de documenten met ons deelt.
Het SNN streeft ernaar om binnen 13 weken na ontvangst van de aanvraag een besluit te nemen. Hierover ontvang je een e-mail.
Er is een akkoord gegeven op je aanvraag. Je ontvangt een verleningsbeschikking met daarin het maximale bedrag dat je aan subsidie kunt ontvangen. Na je verlening ontvang je automatisch 40% van je subsidie in de vorm van een werkvoorschot. Wil je een tweede voorschot aanvragen? Dat is eenmalig mogelijk! Een tweede voorschot van maximaal 40% kan op aanvraag worden gegeven op basis van de gemaakte en betaalde subsidiabele kosten.
De Europese Unie vindt het belangrijk dat zichtbaar wordt wat er met Europees geld gedaan wordt en welke effecten dat heeft. Projecten die subsidie ontvangen vanuit de subsidie VIA 2021 plus ontwikkelingsprojecten hebben daarom de verplichting dit te laten zien aan een breder publiek. Deze verplichtingen vind je op de pagina publicatievereisten.
Aan het einde van het project dien je het vaststellingsverzoek (de einddeclaratie) in. Dit is mogelijk tot maximaal vier weken na de realisatietermijn van 18 maanden. Aan de hand van de kosten die zijn gemaakt tijdens het project, stelt het SNN het definitieve subsidiebedrag vast.
De subsidie kan nooit hoger zijn dan het bedrag dat in de verleningsbeschikking is toegekend. Vallen de kosten lager uit dan begroot, dan wordt de subsidie evenredig verlaagd.
De maatschappelijke situatie omtrent het coronavirus heeft het voor veel ondernemingen lastig gemaakt om gedurende de lockdown werkzaamheden uit te voeren. Reguliere werkzaamheden, maar ook de werkzaamheden ten behoeve van de subsidieprojecten zijn stil komen te liggen.
Heeft COVID-19 invloed gehad op de uitvoer van jouw subsidieproject? Omschrijf dan in het eindverslag wat de effecten en de gevolgen hiervan zijn geweest zodat wij dit mee kunnen nemen tijdens de beoordeling van het vaststellingsverzoek.
De Europese Unie vindt het belangrijk dat zichtbaar wordt wat er met Europees geld gedaan wordt en welke effecten dat heeft. Projecten die subsidie ontvangen vanuit de subsidie VIA 2021 ontwikkelingsprojecten hebben daarom de verplichting dit te laten zien aan een breder publiek. Deze verplichtingen vind je op de pagina publicatievereisten.
Neem eens een kijkje bij deze artikelen:
Nee. In dit geval declareer je alleen nog de gemaakte en betaalde kosten die gemaakt zijn na het voorschotverzoek.
In de voorwaarden van de subsidie staat binnen welke termijn het project moet zijn uitgevoerd. Als je nog geen gebruik hebt gemaakt van deze maximale uitvoeringstermijn, dan kun je met een wijzigingsverzoek verlenging aanvragen. Zorg bij je verzoek tot verlenging voor een goede onderbouwing. Wij zullen de wijziging vervolgens beoordelen.
Kijk eens op de pagina met alle veelgestelde vragen over de VIA. Misschien vind je hier al antwoord op jouw vraag.
Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.
We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:00 uur.
Heb je een subsidie ontvangen vanuit het EFRO of het JTF? Dan kun je jouw project aanmelden voor de...
Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat er verschillende subsidies gaan sluiten. De volgende subsidies...
Ben je van plan een subsidieaanvraag voor de Tender Valorisatie 2022 in te dienen? Op dit moment kun je e...