Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
Fax: (050) 5276 091
E-mail: info@snn.eu

Voor vragen over onze particuliere regelingen:
(050) 522 4924 (08:30 - 17:00 uur)

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
U kunt parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

Over ons

SNN. Voor een nóg mooier Noord-Nederland.

Wij zijn het SNN. Het SNN is een samenwerkingsverband in Noord-Nederland. Wij zetten ons dagelijks in om het Noorden nog mooier te maken. Wij geloven dat alles met een idee begint. Als dienstverlener staan we dicht bij onze klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners. We verstrekken subsidies, faciliteren de noordelijke samenwerking en behartigen de noordelijke belangen in Den Haag en Brussel. Wij helpen jouw ideeën waar te maken. SNN stimuleert, faciliteert en verbindt.

Onze missie

Wij stimuleren, faciliteren en verbinden ambities gericht op de ontwikkeling van Noord-Nederland.

Onze visie

Wij zijn een wendbare en verbindende organisatie, met onderscheidende dienstverlening en belangenbehartiging, gericht op het realiseren van maatschappelijke en economische impact in Noord-Nederland.

Meer weten over belangenbehartiging voor Noord-Nederland? Neem een kijkje op de pagina 'SNN als belangenbehartiger'. 

SNN als dienstverlener subsidies

Het SNN biedt subsidiemogelijkheden voor ondernemers, particulieren, kennisinstellingen, wooncorporaties en maatschappelijke organisaties. Subsidies om de duurzame, innovatieve ontwikkeling van Noord-Nederland te stimuleren.

Lees meer

Foto van medewerker SNN
Afbeelding Noordelijke bestuurders

SNN als bestuurlijk platform

Naast de lobby wordt binnen het SNN het ruimtelijke en economische beleid van Noord-Nederland afgestemd. Lees hier meer over het Dagelijks en Algemeen bestuur en de verschillende Bestuurscommissies van het SNN.

Lees verder

SNN als belangenbehartiger

De adviseurs Public Affairs van het SNN komen op voor de belangen van Noord-Nederland in Nederland en Europa. Een belangrijke taak. Ze spreken politici in Den Haag en Brussel onder andere over nieuwe regels, subsidies en beleid die invloed hebben op het Noorden. 

Lees meer

Foto Vrouw voor gebouw Europese Unie

Besluiten en regelgeving SNN

Hier vindt u de besluiten en de regelingen die betrekking hebben op de gehele organisatie.

Besluit tarieven openbaarheid van bestuur SNN

Het Dagelijks Bestuur van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) heeft op 8 januari 2013 het besluit tarieven openbaarheid van bestuur SNN vastgesteld. Dit besluit is op 11 januari 2013 gepubliceerd in de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden (editie Groningen en Drenthe).

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall