Subsidie Waardevermeerdering 2017 aangevraagd en nu?

Aanvragen mogelijk t/m 01 juni 2023 00:00

Nu je subsidie hebt aangevraagd wil je natuurlijk weten hoe het verder gaat. Kijk daarvoor op jouw persoonlijke account of bekijk hieronder de verschillende fases van het subsidietraject.

Fases van het subsidietraject

Het SNN controleert of jouw aanvraag compleet is en aan de voorwaarden voldoet. Als we meer informatie van je nodig hebben nemen we contact met je op. Is je aanvraag compleet? Dan ontvang je binnen 14 weken bericht, per mail. Als je subsidieaanvraag is goedgekeurd wordt het bedrag binnen 15 werkdagen op je rekening gestort.

Heb je besloten om toch geen gebruik te maken van de subsidie? Via je persoonlijke account kun je de aanvraag intrekken.

Als je aanvraag is goedgekeurd ontvang je van ons een beschikking. Dit is de brief met het besluit op je aanvraag. De subsidie wordt binnen 15 werkdagen op je rekening gestort. De verduurzamende werkzaamheden aan je huis moeten binnen 24 maanden zijn uitgevoerd. 

Veranderd er iets? Wissel je bijvoorbeeld van aannemer of plaats je toch liever HR++(+) in plaats van een zonneboiler? Geef deze wijzigingen dan aan ons door via jouw persoonlijke account.

De verduurzamende werkzaamheden aan je huis moeten binnen 24 maanden zijn uitgevoerd. Wij kunnen met een steekproef controleren of de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Het kan dus zijn dat je gevraagd wordt de facturen met betaalbewijs op te sturen. Bewaar de facturen en betaalbewijzen dus goed.

Heb je een vraag? Neem contact op met Team Duurzaamheid

Kijk eens op onze pagina veelgestelde vragen. Misschien vind je hier antwoord op jouw vraag.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

waardevermeerdering@snn.nl 050 5224 924

Bellen kan op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur.

Nieuws

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall