De belangstelling voor deze subsidie is groot. Het budget is overschreden.

We geven alle aanvragers die op 4 april een complete aanvraag hebben ingediend een gelijke kans. De notaris heeft de volgorde voor de inhoudelijke beoordeling van aanvragen daarom bepaald via een loting. De uitslag van de loting vind je hier.

MIT Haalbaarheid 2023 aanvragen

Je wilt subsidie aanvragen voor de MIT Haalbaarheid 2023

 1. Hieronder vind je alle documenten die nodig zijn voor de aanvraag. Zorg dat deze ingevuld zijn en klaar staan op je computer.
 2. Schrijf een projectomschrijving.
 3. Via onderstaande knop start je de aanvraag. Hier upload je de documenten en lever je alle informatie aan. Vanuit je persoonlijke account volg je de behandeling van de aanvraag.

Goed voorbereid je aanvraag voor de MIT Haalbaarheid indienen?

Benodigde documenten voor je aanvraag

 • Ondertekening aanvraag
 • Projectplan
 • Uittreksel KvK
 • Verklaring de-minimissteun
 • MKB-verklaring
 • Juridische organisatiestructuur van het verband van ondernemingen, schematisch weergegeven, inclusief deelnemingspercentages en een opgave van het aantal werknemers, de jaaromzet en het balanstotaal per onderneming (indien je onderneming deel uit maakt van een verband van ondernemingen)
 • Machtiging (als een intermediair de aanvraag voor je indient)
 • Let op: de jaarrekening hoeft niet bij de aanvraag te worden ingediend. 

Zorg dat je aanvraag direct compleet is!

Je aanvraag is compleet als alle gevraagde documenten bij de aanvraag zijn toegevoegd én deze correct en volledig zijn ingevuld en ondertekend. 

De kans is groot dat er op 4 april meer complete aanvragen worden ingediend, dan er budget is. In dat geval zal een notaris de volgorde bepalen doormiddel van een loting.

Let op! Als op 4 april blijkt dat jouw aanvraag niet compleet is, dan volgt na 4 april het verzoek om de aanvraag aan te vullen.

Vanaf 4 april zullen wij alle aanvragen die op 4 april zijn ingediend controleren op compleetheid. Je hebt geen mogelijkheid om de aanvraag dezelfde dag nog aan te vullen en compleet te maken. Als blijkt dat jouw aanvraag niet compleet is, dan volgt na 4 april het verzoek om de aanvraag aan te vullen. De aanvraag is dan pas compleet nadat wij de aanvulling hebben ontvangen.

Alle niet complete aanvragen krijgen op hetzelfde moment de kans hun aanvraag aan te vullen. De dag waarop de ontbrekende gegevens worden aangeleverd, is de dag waarop de aanvraag compleet is. Dit heeft dus gevolgen voor je plaats in de rij voor verdeling van de subsidie.

Documenten die je nodig hebt voor je aanvraag

Download alle documenten

Downloads

Download alle documenten

Een aantal veelgestelde vragen

 • Jouw aanvraag is compleet als alle gevraagde documenten bij de aanvraag zijn toegevoegd én deze correct en volledig zijn ingevuld en ondertekend. 

 • Dit bestaat uit de structuur van het verband van ondernemingen. Deze moet schematisch worden weergegeven inclusief de deelnemingspercentages. Per onderneming moeten de volgende gegevens worden genoemd op basis van de meest recente gegevens (voor elke onderneming voor hetzelfde jaartal): 

  • aantal fte;
  • de jaaromzet; 
  • het balanstotaal. 
 • Jouw project is innovatief als het nieuw is voor Nederland óf het heeft een aanmerkelijk vernieuwing in zich.  

Alle veelgestelde vragen

Kom je er niet helemaal uit?

Wij helpen je graag verder! We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur.

Mail naar bedrijfsontwikkeling&groei@snn.nl of bel  050 - 5224 915.

 

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall